Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

До програми “Доступні кредити 5-7-9%” долучилися найбільші банки країни

Ощадбанк у п’ятницю, 31 січня, підписав угоду з Фондом розвитку підприємництва (ФРП) щодо участі у державній програмі “Доступні кредити 5-7-9%”. «Щойно банк підписав угоду з Фондом розвитку підприємництва. - зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку. - Нам є що запропонувати. І ми вже пропонуємо – в рамках програми Ощадбанку «Будуй своє», демонструючи найвищі на ринку темпи приросту кредитного портфеля для малого і середнього бізнесу. Тепер будемо це робити ще краще й ще більше, адже відкрито нові можливості. Ситуація однозначно виглядає як win-win – виграють усі. І бізнес, і банк, і країна».

У той же день угоду з ФРП підписав найбільший за розмірами активів банк України - Приватбанк. Таким чином, нині програма “Доступні кредити 5-7-9%” користується підтримкою найбільших фінансових установ, а відтак має усі шанси на успіх.

Як повідомлялося, напередодні аналогічну угоду підписав Укргазбанк.

Нагадуємо, що офіційна презентація програми “Доступні кредити 5-7-9%” відбудеться 3 лютого у КВЦ “Парковий” в Києві. Програму презентуватиме міністерка фінансів Оксана Маркарова.

Довідково
За попередніми оцінками, близько 50 000 позичальників зможуть взяти участь у програмі вже у 2020 році. Це сприятиме зростанню рівня зайнятості в Україні, розвитку інноваційних та ефективних підприємств, а відтак розширюватиме податкову базу та збільшуватиме доходи до державного бюджету України, що дозволить безперебійно фінансувати програму.