Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

Мінфін та Укрпошта підписали договір іпотеки у рамках проекту Європейського інвестиційного банку для покращення логістичної мережі АТ “Укрпошта”

Сьогодні, 27 жовтня, Міністерство фінансів України та АТ “Укрпошта” підписали договір іпотеки для забезпечення виконання гарантійних зобов’язань у розмірі 30 млн євро за Гарантійною угодою (Проект розвитку  АТ “Укрпошта”: Логістична мережа (Модернізація та цифровізація Укрпошти) між Україною та Європейським інвестиційним банком.

Підписантом від Мінфіну виступила заступниця Міністра фінансів України Ольга Зикова, а від АТ “Укрпошта” Генеральний директор Ігор Смілянський.

Метою Проекту є трансформація логістичної мережі АТ “Укрпошта”, що сприятиме забезпеченню вчасної доставки посилок, а також підвищенню операційної ефективності та рівня якості надання послуг поштового зв’язку в цілому.

“Реалізація спільного з ЄІБ Проекту з трансформації логістичної мережі АТ “Укрпошта” сприятиме покращенню можливостей компанії як головного вітчизняного оператора поштового звʼязку і дасть змогу надавати поштові послуги відповідно до кращих світових стандартів”, — зазначила під час підписання заступниця Міністра фінансів України.