Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

Мінфін: Працівники заводу «Антонов» зможуть отримати житло у рамках держпрограми «Доступна іпотека 7%» з додатковими пільговими умовами

Тристоронній Меморандум сьогодні, 28 грудня 2021 р., підписали ДП «АНТОНОВ», ПАТ АБ «Укргазбанк» та Фонд розвитку підприємництва (ФРП), який  реалізує політики Мінфіну щодо підтримки населення та розвитку бізнесу.

Метою Меморандуму є організація співпраці для здешевлення вартості іпотечних кредитів на придбання житлової нерухомості співробітниками ДП «Антонов» у рамках державної програми «Доступна іпотека 7%».

Підписання Меморандуму відбулося під час церемонії викочування літака Ан-178-100Р № 001, який призначено для сертифікаційних випробувань. Це важливий етап виконання  державного  замовлення, яке було укладене за  сприяння Президента України Володимира Зеленського, на постачання трьох таких літаків для потреби ЗСУ.

Заступник Міністра фінансів України з питань європейської інтеграції Юрій Драганчук привітав працівників ДП «Антонов» із визначною подією.

«Одним із завдань Міністерства фінансів є створення умов для забезпечення громадян України житлом. Підписаний сьогодні Меморандум між ДП «Антонов», Укргазбанком та Фондом розвитку підприємництва, який реалізує Державну програму «Доступна іпотека 7%», дозволить працівникам заводу придбати житло в іпотеку не лише під 7%, але й з додатковими пільговими умовами. Впевнений, що відчувши державну підтримку в отриманні житла, працівники заводу «Антонов» будуть створювати вітчизняні літаки ще з більшим натхненням», - зазначив Юрій Драганчук.

Нагадаємо, що Державну програму «Доступна іпотека 7%» розроблено Мінфіном за  ініціативою Президента України з метою здешевлення вартості іпотечних кредитів для широкого кола громадян. Запуск програми відбувся 01 березня 2021 р. і має додаткові цілі розвитку іпотечного ринку країни та стимулювання будівництва.