Сайт знаходиться в режимі тестової експлуатації

Україна отримала декілька нагород Bond Awards 2021 від видання GlobalCapital

16 червня 2021 року GlobalCapital оприлюднив переможців премії  Bond Awards 2021 на віртуальній церемонії нагородження. 
Україна зайняла друге місце в категорії «Найбільш вражаючий емітент з регіону СНД та колишніх членів СНД». Юрій Буца, Урядовий уповноважений з питань управління державним боргом, третій рік поспіль отримує нагороду та займає друге місце в номінації «Найбільш видатний представник держави, відповідальний за залучення капіталу в регіоні Центрально-Східної Європи».

Премія GlobalCapital Bond Awards надається вже 14-тий рік поспіль і є головною нагородою на міжнародному ринку облігацій. Переможці визначаються шляхом опитування учасників міжнародного ринку капіталу.
"Вітаю команду Мінфіну та Юрія Буцу з черговим міжнародним визнанням професійної роботи в сфері управління державним боргом. Незважаючи на всі виклики, Мінфін утримує боргову безпеку держави та залишається активним і успішним учасником міжнародного ринку капіталу. Ми продовжимо працювати над укріпленням довіри міжнародного фінансового співтовариства та покращенням інвестиційного іміджу України,"– зазначив Сергій Марченко, Міністр фінансів України.